Bug Reporting


Topic Replies Created
Delays in audio playback 1 February 28, 2019
Old Files Won't Open In Version 1.0 3 February 10, 2019
Found a bug i think? 3 January 31, 2019
Project breaking bug 3 January 27, 2019
Tools Wont Work 1 January 24, 2019
Why cant i load an project 2 January 22, 2019
Mute or stopAllSounds not working 3 December 11, 2018
Line smoothness is not working 3 December 4, 2018
Rendering issues 2 December 1, 2018
Weird problem with movement 3 October 26, 2018
My lines are'nt auto shaping 1 November 4, 2018
Nested Navigation struggel 2 November 1, 2018
Exporting video problem 3 October 9, 2018
Project freezes when saving 2 October 22, 2018
Sometimes when i hit play in the timeline and not the run button the audio doesn't stop playing 1 October 19, 2018
Run preview is fine, but exported GIF skips frames 3 October 19, 2018
Problems with the color tool 3 October 16, 2018
How to fix audio problem with export? 1 October 14, 2018
Line 6: ReferenceError: x is not defined 9 August 26, 2018
Wick is somehow dead 6 September 23, 2018
Center wick in html 1 September 29, 2018
Problem accessing object variable 2 September 27, 2018
Video and exporting problems 3 April 23, 2018
hitTest causing project not to run 3 September 3, 2018
Various bugs: zoom, disappearing clips, corrupted onion 1 September 1, 2018
Eraser is broken? Please Help 4 August 19, 2018
Frames per second slows down when I play my animation and so does the software 1 August 24, 2018
I got problem with brush 3 March 30, 2018
Eraser Not working! 3 July 17, 2018
Brush Problem at least 15 characters 5 July 29, 2018